Anunturi Gratuite la un click distanta !

Căutare
Căutare avansată


PRODUCATORI
euautopiese.ro


TERMENI ŞI CONDIŢII de publicare a unui anunţ
 

nscrierea unui anunţ pe site-ul eAnunturi.ro implică citirea şi acceptarea obligatorie a următoarelor condiţii:

- Anunţurile trimise spre publicare de dvs. NU pot conţine enunţuri care contravin oricăror legi sau reglementări locale, guvernamentale, statale, federale sau internaţionale. Nu vor fi publicate anunţuri cu conţinut ilegal, ce pot fi considerate ofense, injurii, ameninţări, calomnii sau atacuri la adresa oricărei persoane, precum nici materiale protejate prin copyright, sau anunţuri care abuzează de denumiri sau mărci nregistrate. Deasemenea nu va fi publicat nici un anunţ care prin forma sau conţinutul său incită la comportament sau atitudini imorale, prostituţie, cerşetorie, sau alte fapte condamnate de legile n vigoare. Nu vor fi publicate anunţuri ce vizează exclusiv scopuri publicitare, anunţuri care violează: secrete comerciale, patente, drepturi de proprietate intelectuală sau de orice altă natură.

- Administratorii site-ului eAnunturi.ro sunt singurii n măsură să decidă asupra acestor aspecte şi să ia măsurile pe care le consideră necesare.

- Toate anunţurile trebuie să păstreze un limbaj decent, administratorii site-ului nefiind n nici un fel responsabili nici de forma acestor anunţuri, nici de conţinutul acestora. Responsabilitatea pentru orice inconvenient sau prejudiciu material sau moral adus unei terţe părti revine n totalitate proprietarului anunţului.Ca urmare prin publicarea anunţului dvs. nseamnă că sunteţi de acord cu cele de mai sus şi sunteţi n perfectă cunostiinţă de cauza că sunteţi DIRECT RĂSPUNZATOR pentru orice litigii sau pretenţii de orice natură apărute ca urmare a creerii şi publicării anunţului de către dvs.

- Administratorii site-ului eAnunturi.ro nu şi asumă nici o obligaţie, scrisă sau morală, de publicare a anunţurilor primite spre aprobare. n cazul n care anunţul primit nu este considerat conform cu condiţiile de publicare el va fi şters din baza de date fără informare prealabilă sau ulterioară.

- Administratorii site-ului eAnunturi.ro au dreptul să modifice datele dintr-un anunţ primit spre publicare fără notificare prealabilă, ori de cate ori consideră că prin conţinutul sau forma sa acesta nu este conform cu condiţiile de publicare, sau anumite date introduse sunt greşit ncadrate sau false.

- Acest regulament poate fi modificat de catre administratorii site-ului fără notificare, fiind valabil n forma sa prezentă pentru toţi membrii nscrişi .

 
Vezi Ultimele Anunturi publicate ...


Sisteme Audio

CAZARE ARAD

Cabana Lir - de vanzare

CAZARE TIMISOARA


© Copyright 2009 www.eAnunturi.ro (Toate drepturile rezervate)